ЦЕНТЪР ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА КРИСТАЛИЯ

ЦЕНТЪР ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА КРИСТАЛИЯ

жк. Люлин 6, бул. Д-р Петър Дертлиев 81, в сградата на МБАЛ-ЛЮЛИН ЕАД, 4 етаж
София,
България
23.2728222
42.7118981
UserLikes
Име: ЦЕНТЪР ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА КРИСТАЛИЯ
Адрес: София, жк. Люлин 6, бул. Д-р Петър Дертлиев 81, в сградата на МБАЛ-ЛЮЛИН ЕАД, 4 етаж
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.kristalia-beauty.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Медицински центрове
Дейност:

Център за здраве и красота

Ключови думи: рефлексотерапия, лазерпунктура, иглотерапия, ултразвукова кавитация, кристалия

За нас

Центъра по лечебна и естетична физиотерапия и рехабилитация, разположен в сградата на МБАЛ Люлин, ж.к. Люлин 6 - разполага с всички съвременни апарати за физиотерапевтично повлияване: лазер, радиочестота, средно и нискочестотни токове, ултразвук, целутрон, вибромасажор, електроакупунктура.
 
Високо квалифицираните специалисти Д-р Кристина Павлова, Иван Митов, Ивайло Лазаров и Магдалина Величкова - кинезитерапевти практикуват методите на рефлексотерапия, лазерпунктура, иглотерапия, специализиран рефлекторен масаж, масаж с вендузи, масаж с топли речни камъни, масаж с мед, китайски масаж с лъжички и други.
В центъра има специализиран кабинет за болести на гръбнака и мануална терапия.
 
Чрез използване на съвременна апаратура за лимфодренаж се повлиявят съдови заболявяния, венозен и лимфен застой(отоци), след оперативни намеси.
 
•  Д-р Кристина Павлова прилага мануална терапия, акупунктура и лазертерапия при заболявания на периферната нервна система с вертеброгенна етиология – дископатия, дискова херния, неврити и радикулити.
•  Д-р Димитър Димитров, специалист по физикална терапия и мануална терапия, Главен асистент в Център по Мануална терапия и рехабилитация и физикална медицина към Александровска болница е консултант към центъра.


Центъра осигурява консултации и с ендокринолог, дерматолог и невролог. В кабинетът се работи по проект за повлияване на болката с методи на съвременната западно-европейска физикална медицина и традиционната китайска медицина.
Козметичните процедури – електрогимнастика, антицелулитни процедури, лимфодренаж и масаж, индивидуални програми за отслабване, съчетани с акупунктура, диети за отслабване, боди и фейс лифтинг, боди форминг са сред приоритетите на центъра.
В центъра се прилага и метод за дълбоко почистване на кожата на лице и деколте с ултразвук - ултразвуков пилинг, съчетан с Дарсонвал, йонофореза на козметични продукти, лазер, масаж на лице и маски.
Ултразвуковият пилинг е метод, подходящ за чувствителни кожи. С помощта на шпатула с вибрации с ултразвукова честота се изгребва съдържанието на порите, заедно с мъртвия рогов слой на кожата. Така се отварят порите и кожата поема по - добре козметичните продукти, с които се третира впоследствие. Лицето придобива блясък и кристална чистота, без изстискване, без надраскване повърхността на кожата.


Методите на природната медицина, използващи преформирани физикални фактори от живата природа, ароматерапия, масажи и движение, музикотерапия и психотерапия правят центъра предпочитано място за лечение на болката и разкрасяване, чрез стремеж към здраве в хармония и равновесие с природата, хармония и равновесие между тяло и дух.
Ултразвуковата кавитация е метод за безкръвна липосукция - скулптуриране на тяло, премахване на целулит - без болка, неоперативно.
Релаксиращите програми, с масаж на стъпалата, масаж на лице и тяло, ароматерапия, Ви карат да се чувствате поглезени, освободени от стреса и сигурни, че за Вас ще се погрижат професионалисти.


Лечебните процедури са поднесени под формата на удоволствие. Нашата цел е да Ви помогнем да постигнете СВОБОДАТА ДА СТЕ ЗДРАВИ И КРАСИВИ!


Работно време: 9-12.30 ч. и от 13.30-19 ч.





 

Открийте ни в Google+