МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР III - БУРГАС

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР III - БУРГАС

жк. Meден рудник, УП1 ЗОНА А, КВ.11
Бургас,
България
27.4169547
42.4640282
UserLikes
Име: МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР III - БУРГАС
Адрес: Бургас, жк. Meден рудник, УП1 ЗОНА А, КВ.11
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://hospital-medicalcenter3bs.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Медицински центрове
Дейност:

Медицински център

Ключови думи: медицински център бургас, медицински центрове бургас, кардиология, хирургия, ортопедия и травматология

За нас

В МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР III - БУРГАС има разкрити следните медицински специалности: кардиология, хирургия, АГ, ортопедия и травматология, офталмология, ото-рино-ларингология, педиатрия, неврология, вътрешни болести, урология, физиотерапия, спортна медицина, дерматология, пневмология и фтизиатрия, онкология, гастроентерология.


В момента от изброените специалности в МЦ работят - хирургия, АГ, ортопедия и травматология, офталмология, ото-рино-ларингология, педиатрия, неврология, дерматология, вътрешни болести, физиотерапия, спортна медицина и рехабилитация.


Работещите в МЦ специалисти извършват специализирани и високоспециализирани извънболнични медицински дейности. МЦ ІІІ – Бургас ЕООД осъществява дейността си в много добра координация на медицинското обслужване с общопрактикуващите лекари (ОПЛ), които териториално са разположени в сградата на лечебното заведение и извън нея.


Дейността на Медицинския център включва:
• Диагностика; доболнично лечение и рехабилитация;
• Наблюдение на бременни жени;
• Наблюдение на хронично болни и застрашени от заболяване;
• Профилактика на болести и ранно откриване на заболявания;
• Мерки за укрепване и опазване на здравето.


В лечебното заведение има аптека и оптика, които са разположени на първия етаж.


Тъй като ж.к-с Меден рудник е на 10 км. отдалечен от центъра на града за улеснение на пациентите е открит и клон на РЗОК.


В момента на територията на ж.к-с Меден рудник това е единственото здравно заведение. Всичко това определя централното място на МЦ в здравната инфраструктура на областта и ролята му като обществено отговорна организация, тъй като се полагат всички усилия за да се задоволят потребностите и желанията на потребителите на здравни услуги при минимални техни разходи.


В МЦ ІІІ – Бургас ЕООД основно се обслужват жителите на комплекса и пациентите от съседните села – Маринка, Черни връх, Долно и Горно Езерово, Крайморие и др. – общо около 80 000 пациента.





 

Открийте ни в Google+