МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ИНТЕГРАТИВНА МЕДИЦИНА

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ИНТЕГРАТИВНА МЕДИЦИНА

жк. Дружба 2, ул. Делийска воденица, бл.330
София,
България
23.4112673
42.644399
UserLikes
Име: МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ИНТЕГРАТИВНА МЕДИЦИНА
Адрес: София, жк. Дружба 2, ул. Делийска воденица, бл.330
Телефони: text to imagetext to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.integramed.org
E-mail: text to image
Отрасъл: Медицински центрове
Дейност:

Медицински център

Ключови думи: медицински център, здраве, медицински услуги, лечение, болница

За нас

В резултат на редица обективни причини, най-вече свързани с протичащата в страната здравна реформа, качеството на медицинските услуги, предлагани на хронично и онкологично болните не отговарят на необходимите изисквания. В същото време не намират практическо приложение редица перспективни методи за лечение, които са със сериозни възможности за подобряване на ефективността на лечебните резултати и качеството на живот на лекуваните болни. Този вакуум може да бъде запълнен с изграждането на модерен Медицински център, използващ за лечение най-новите достижения в областта на интегративната медицина и високите медицински технологии.


Екип от лекари и учени подготви изграждането на нов медицински център, в който наред с утвърдените методи за лечение ще се използват научно доказани методи от алтернативната и комплементарна медицина, както и нови, високо-технологични методи. Проектът за изграждане на този център е основан на водещи достижения от световния опит в областта на интегративната медицина. Ръководители на проекта са д-р Христо Дамянов – доктор по медицина и ст.н.с. Лъчезар Аврамов – доктор по биофизика.


След продължителен подготвителен и проучвателен период на опита на водещи клиники в областта на интегративната медицина: (Huffeland clinic, Germany; Medical Center Cologne, Germany; Carring Medical Cancer Center, USA; The Kroiss Cancer Center, Austria; Oasis of hope hospital, Tijuana, Mexico) бяха определени основните направления за дейност и развитие на центъра, с които можете да се запознаете на нашата интернет страница www.integramed.org





 

Открийте ни в Google+